Campanie de strangere de fonduri – Ajut-o pe Anamaria!

posted in: Comunicate de presa | 0

Anamaria Gogu are 17 ani și este din Timișoara. Pentru ea, copilăria nu a existat, iar acum duce o luptă grea deoarece se deplasează cu ajutorul cârjelor, dar în orice secundă poate să rămână imobilizată într-un scaun cu rotile. Poate scăpa de paralizie doar cu ajutorul unei operații care costă 17.000 de euro, o sumă enormă din care familia ei a strâns abia 7000 de euro.

Are un păr șaten deschis, cârlionțat, e cochetă, înaltă și frumoasă, dar poartă cu ea niște cârje pentru că doar așa se poate deplasa. Nu se simte diferită de alți adolescenți, iar de pe chipul ei, nu dispare zâmbetul. Anamaria locuiește împreună cu părinții și cu sora ei mai mare, Denisa, în chirie, într-o cameră de 20 de metri pătrați, primită de la primărie.

Povestea bolii a început când Anamaria avea patru luni:

„La patru luni ni s-a spus că are bronșită. Apoi am aflat că a făcut și otită. Din otită a dat în meningită. Medicii i-au făcut o puncție în coloană și mi-au adus-o operată și bandajată la ambele urechi”, ne-a povestit Margareta, mama Anei. Totul a fost bine, până când părinții au văzut că micuța lor fetiță nu își mai poate mișca picioarele. „Le-am spus medicilor că nu își poate mișca picioarele. Își mișcă mâinile, capul, dar nu și picioarele. Ei ne-au explicat că are poliomielită. Am fost la un alt medic care ne-a spus că nu poate să fie boala asta. Noi am aflat că puncția respectivă trebuia făcută la un alt spital și ne-am gândit că din cauza intervenției copilul nu mai poate să meargă”, ne povestește cu tristețe în ochi mama ei.

Au fost peste tot în țară, au cunoscut zeci de medici, iar în final au aflat că Anamaria va paraliza, ultimul diagnostic fiind cifoscolioza dorso-lombară dextroconvexă.

Anamaria merge în fiecare săptămână la ședințele de terapie în apă ale Asociației Școala mamei Junior și mereu cu bucurie, deoarece în apă se poate mișca fără nicio problemă, dar de câteva săptămâni, starea ei s-a înrăutățit și nici măcar apa nu o mai bucură, obosind repede.

 

copil.ro in colaboare cu Asociația Școala mamei Junior se mobilizeaza pentru Anamaria prin campania

 „O minifigurina pentru Anamaria”

o minifigurina pentru anamaria 800px

Ce ai tu de facut este foarte simplu:

 

Cumpără o minifigurină de pe www.copil.roPoți cumpăra oricâte minifigurine dorești. Te încurajăm să le povestești și prietenilor!

Copil.ro va redirecționa prin transfer bancar către Anamaria tot adaosul rezultat din urma campaniei.

 

CUMPĂR O MINIFIGURINĂ LEGO® >>> http://www.copil.ro/anamaria-sanatoasa

 

Sustinator al cauzei:

Sustinator al cauzei "Ajut-o pe Anamaria"
Sustinator al cauzei „Ajut-o pe Anamaria”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *