Cat ma costa sa-mi decodez telefonul?

posted in: IT, Telefoane | 0

Aceasta este o intrebare frecventa pe care si-o adreseaza multe persoane care hotarasc dintr-un motiv sau altul sa-si decodeze telefonul. Vestea buna este ca decodarea telefonelor (decodari htc sau pentru alta marca) nu este atat de costisitoare pe cat ar crede unele persoane.

Acesta este motivul pentru care atat de multe persoane care pun in balanta cheltuiala de a-si decoda telefonul si de a economisi bani pe termen lung prin accesarea unui tarife mai mici pentru convorbiri, ajung in service si hotarasc sa-i decodarea telefonul. Ideea este ca platiti o singura data pentru decodarea telefonului, iar mai apoi puteti sa beneficiati de oferte promotionale de la alti furnizori de servicii de telefonie. Cand trageti linie, veti observa ca intr-adevar exista mai multe avantaje.

Si totusi cat va costa sa decodati un telefon?

Decodarile pentru telefoane incep de la 30 lei si pot ajunge pana la 100 lei. Iata ca tarifele pentru decodare sunt diferentiate in functie de modelul telefonului. Daca decodarea unui Samsung E1200 sau Samsung E1200i costa 30 lei, ei bine pentru modelul i9250 Nexus pretul este de 50 lei, pentru Galaxy S6 de 60 lei, pentru S6 Edge este 70 lei, Pentru Galaxy S7 este 90 lei si asa mai departe. Pentru oferta actualizata de decodari htc si samsung accesati http://smartmobitel.ro/Decodari-iphone-samsung

Decodari HTC
Conform listei de preturi pentru decodari HTC, preturile variaza intre 40 lei si 85 de lei. In timp ce pentru HTC Desire 300 si 310 pretul este de 40 lei, pentru Desire 500 si 501 pretul este de 45 de lei. Aveti un HTC Desire din seria 600 pe care doriti sa-l decodati? Atunci pretul pentru decodare este doar de 50 lei. In general, modelele HTC M8, M9 si A9 au preturi pentru decodare situate intre 60 lei si 85 lei.

Vreau sa decodez un telefon. In cat timp se face acest lucru?
Unui din avantajele decodarii telefoanelor la smartmobitel.ro este faptul ca realizam decodari pe loc. Asta inseamna ca nu trebuie sa lasati telefonul in service deloc si va puteti bucura de el in continuare asa cum doriti. Pentru decodari htc si samsung veniti la service-ul gsm din sectorul 6 iar in maxim 15 minute ne vom ocupa de acest lucru si veti putea pleca acasa cu telefonul decodat, gata pregatit pentru a functiona si cu o alta cartela de la un alt furnizor de telefonie mobila. De fapt, decodarea poate dura chiar si 5 minute, lucrul acesta fiind influentat de obicei de modelul telefonului dumneavoastra, precums i de operatorul pe care este blocat.

Pentru mai multe detalii vizitati http://smartmobitel.ro/ si vedeti ofertele pentru decodarea softului, inlocuirea display-ului si serrvice gsm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *