CeLaVi – Cele mai bune hainute pentru joaca in ploaie

posted in: Comert online, Copii | 0

Avand in vedere ca toamna ne bate deja la usa, poate chiar a intrat in case in unele zone, incep zilele ploioase si vremea nu se mai incalzeste, te trezesti cu copii plictisiti care stau in casa, in loc sa se joace pe afara, si care au in continuare nevoie de atentie. Bineinteles ca ai putea sa-i lasi la desene, dar cu cat stau mai mult la tv, cu atat incep sa prinda obiceiuri mai proaste. Deci, oare ce iti mai ramane de facut?

Ori ii imbraci bine si speri sa nu se bage in nici o balta (pentru ca si noi cand eram mici ascultam de parinti si nu o faceam) si nici sa nu ploua, ori le cumperi niste hainute de ploaie care sa fie bune.

Cele mai bune hainute de copii pentru ploaie si vant

Ce anume face o hainita de ploaie sa fie buna? In primul rand, trebuie sa fie impermeabila. Da, da, nu va ganditi ca tot ce gasiti o sa fie impermeabil. Unele desi au eticheta asta, e ca si cum ai imbraca copilul in bumbac, zero protectie. In al doilea rand trebuie sa fie rezistente la vant. In al treilea rand, trebuie sa fie materialul rezistent. La cat de mult ‘abuz’ sufera hainitele de copii este obligatoriu sa fie materialul rezistent. In al patrulea rand, trebuie sa ii permita copilului sa se miste in voie, fara sa il incomodeze.

Stiu ca multi parinti se uita la pret inainte de a cumpara (si eu faceam acelasi lucru), dar daca ai 2 sau mai multi copii, atunci cumpararea unei haine de ploaie de calitate te va ajuta sa economisesti. Si, in principal, din aceasta cauza (dar si pentru cele enumerate anterior) recomand hainele pentru copii de ploaie si frig de la CeLaVi. Si, ca tot am zis de pret, un costum la 260 lei nu mi se pare exagerat de scump.

Nu, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Uitati aici poze si un filmulet si puteti verifica si pe site-ul producatorului CeLaVi, sau verificati descrierile de produse la ChicPitic.

iarna 2015

toamna 2015

costum CeLaVi

costum de iarna, ploaie, vant si noroi

https://youtu.be/r-QhaPyyZCc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *