Corpuri de iluminat vintage pentru decoratiuni cu efect garantat

10 aprilie, 2018 | Autor: | Posted in Arhitectura si design

Intotdeauna o schimbare a designului trebuie sa includa modificarea stilului de iluminare, iar folosirea de corpuri de iluminat vintage poate fi o alegere cel putin speciala. Ceea ce trebuie stiut despre aceste corpuri de iluminat in stil vintage este faptul ca ele vor fi asociate intotdeauna cu becuri din aceeasi categorie de interes estetic.

Este vorba despre becurile vintage, sau becuri Edison, cum mai sunt ele denumite, a caror particularitate consta in forma propriu-zisa a globului de sticla care de cele mai multe ori este supradimensionat, dar in special sunt foarte cunoscute datorita filamentului cu care produc lumina artificiala.

Acest filament este capabil sa reproduca foarte bine iluminarea retro a anilor Edison, drept pentru care producatorii au conceput si corpuri de iluminat vintage pentru a le putea utiliza in perfecta armonie. Este inoportun estetic sa montati becuri obisnuite tip led in corpuri de iluminat vintage, cum la fel, este complet nepotrivit sa fie folosite becuri Edison in corpuri de iluminat moderne.

Prin urmare aceste doua produse ce sunt disponibile in magazinul specializat in iluminat led se pot alege exact dupa forma, marimea si capacitatea lor de a primi de la unul pana la cinci sau chiar sapte becuri vintage. Cu cat veti avea mai mult acces vizual la sursa de iluminat cu becuri Edison atunci cand sunt montate in corpuri de iluminat vintage, cu atat efectul retro va fi mai pronuntat.

Atat timp cat ati pornit pe aceasta idee, este bine sa verificati toate oportunitatile actuale in materie de iluminat vintage. Sunt spatii ale locuintei, sau alte spatii pe care le detineti, care ar putea sa nu fie atat de bine puse in valoare daca alegeti sa montati corpuri de iluminat vintage. Pentru ca nu doriti sa renuntati la stilul general pentru decorare, in aceasta situatie solutia vine atat de direct si usor de pus in practica incat veti fi uimiti.

Este suficient un cablu textil pentru motarea de becuri vintage si totul se rezuma la instalarea unei dulii si conectarea la reteaua electrica. Daca analizam profunzimea stilului decoratiunilor vintage din era Edison, vom gasi cu siguranta si acest model de montaj cu cablu textil. Diferenta este astazi, fara indoiala, semnificativa din perspectiva sigurantei in utilizare pentru ca acest cablu textil este produs prin respectarea normelor de securitate europene, partea textila fiind o componenta strict estetica care nu concura la izolarea conductorilor electrici.

Ceea ce este de remarcat pentru acest cablu textil se refera la flexibilitatea sa. Fiind vorba la interior despre conductor flexibil multifilar, pozitionarea sa in diferite forme si crearea unui mic joc estetic cu acest cordon electric va contribui si mai mult la efectul pe care il creati in cadrul decorarii spatiului.

In final, totul tine de imaginatie si felul in care veti mixa intre ele posibilitatile de montaj pentru corpuri de iluminat vintage, sau direct instalarea de becuri vintage prin intermendiului unui cablu textil.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 12 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns