Cum sa alegi amortizoarele auto potrivite

posted in: Auto | 0

In acest articol veti afla cum sa alegeti cele mai bune amortizoare pentru masina dvs si cateva detalii despre ele.

Daca vrei sa te asiguri ca ai o masina fiabila care sa te tina mai mult timp, atunci cu siguranta vrei sa ai amortizoare fiabile care sa iti permita sa ai calatorii usoare. De aceea pe www.parts4cars.ro gasesti o gama variata de amortizoare auto diverse pentru orice marca si model de masina la standarde inalte.

Astfel mai Jos ai un ghid explicativ despre alegerea amortizoarelor auto.

Amortizoarele auto sunt o componenta foarte importanta in intregul sistem de suspensie a masinii dvs. Ele amortizeaza socurile provocate de drum.

Precum orice alta piesa auto – un amortizor are durata de viata limitata. Astfel cu cat numarul de km parcursi este mai mare iar drumurile pe care circulati sunt mai denivelate, sistemul de suspensie al masinii este mai uzat iar amortizoarele mai solicitate.

In acest sens daca parcurgeti drumuri denivelate, durata de viata a amortizoarelor este mai scazuta.

Cum sa alegi cel mai potrivit amortizor pentru masina ta:

Cele mai bune amortizoare auto pe care le poti alege pentru masina ta sunt cele cu 1 singur tub, apoi cele pe baza de gaz. Amortizoarele de ulei ofera o senzatie mai moale a condusului pe drumuri denivelate.

Factorii ce determina uzarea amortizoarelor auto sunt suprasolicitarea lor pe denivelari, greutatea masinii, stilul de condus al soferului.

Functia unui amortizor este aceea de a tine anvelopele in contact cu carosabilul, de reducere a uzurii cauciucurilor, etc.

Majoritatea amortizoarelor auto se schimba la 80.000 km in functie de conditiile de sofat si de drumuri.

Orice schimbare de amortizoare se face prin pereche.

Astfel pe site-ul Parts4Cars poti sa gasesti o gama variata de amortizoare auto la standarde inalte si preturi excelente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *