Cum sa reduci cheltuielile companiei tale cu soft-ul pentru monitorizarea flotei de la Multifleet?

posted in: Afaceri | 0

Atunci cand vorbim despre companii si despre cheltuielile pe care acestea trebuie sa le suporte in mod repetat, cu siguranta suntem constienti de faptul ca cele mai multe dintre acestea sunt generate de catre carburanti, precum si de diverse comportamente ale soferilor.

Pentru a putea reduce aceste cheltuieli, companiile au cautat vreme indelungata solutii optime in acest sens, astfel ca la ora actuala majoritatea utilizeaza o aplicatie pentru monitorizarea flotei pe care o regasim la www.multifleet.ro. O astfel de aplicatie nu doar ca ne ajuta sa reducem cheltuielile inutile in mod considerabil, insa ne da simultan si posibilitatea de a planifica in mod corespunzator cele mai avantajoase rute.

Datorita faptului insa ca aceste aplicatii sunt relativ noi, foarte putine companii cunosc cu adevarat avantajele pe care aceste aplicatii ni le aduc. In acest sens, va vom oferii cateva motive reale pentru care sa alegeti o aplicatie pentru monitorizare a flotei atunci cand va aflati in cautarea unor solutii optime de reducere a cheltuielilor. Iata cateva avantaje pe care nu le stiai despre utilizarea aplicatiei www.multifleet.ro.

Avantajul de baza al utilizarii une iastfel de aplicatii este dat in genere de faptul ca acestea ne atentioneaza in timp real in momentul in care se produc anumite nereguli pe parcursul unei livrari. De foarte multe ori soferii se abat de la rutele prestabilite pentru a-si rezolva diverse probleme personale, generand astfel costuri aditionale pe care trebuie sa le suporte companie. Odata implementata aceasta aplicatie, numarul acestor abateri de la rute va scadea cu aproximativ 60%.

Stationearea cu motorul pornit reprezinta probabil unul dintre cele mai omune comportamente in randul soferilor. Ceea ce nu realizeaza este faptul ca in functie de model, intr-un interval de aproximativ 10 minute, un autovehicul consuma intre 0,1 si 0,4 l de combustibil. Utilizearea acestei aplicatii insa ne vada posibilitatea de a fi alertati in timp real despre acest lucru, avand astfel posibilitatea de a lua masurile de rigoare.

Franarea brusca este un indice excelent pentru un condus defensiv. Acest stil de condus creste considerabil consumul de carburant, aspect care automat inseamna un cost in plus de suportat. Prin implementarea unei aplicatii de monitorizare a flotei, acest comportament s-a redus cu aproximativ 50%.

Cu toate ca ideea de a fi monitorizat nu este tocmai pe placul unui angajat, trebuie totusi sa luam in calcul faptul ca o astfel de aplicatie reprezinta astazi un strict necesar pentru orice companie, mai ales daca aducem in discutie pe cele care au ca si domeniu de activitate transporturile.

Multifleet este o aplicatie de monitorizare a flotei care vine in sprijinul companiilor care cauta solutii optime de a-si reduce diverse cheltuieli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *