Cum sa rezolvati acasa cele mai frecvente probleme pe un laptop Acer?

posted in: Calculatoare, IT | 0

Service laptop acer va sfatuieste!

Azi aproape in orice casa exista cel putin un laptop fie el Acer sau alta marca. Dar vine o vreme cand aceste laptopuri incep sa faca probleme si sa-si piarda din performante. Pentru problemele minore, nu ar fi bine daca ati sti ce sa faceti fara a va deplasa pana la un service laptop acer?

Sigur ca nu va recomandam sa incercati toate aceste lucruri daca nu stiti ce faceti si daca nu aveti minim de abilitati tehnice necesare (si poate nici rabdare suficienta).

1: Laptopul Acer se misca foarte lent. Este una din cele mai comune probleme cu care se confrunta utilizatorii de laptopuri. Un laptop lent este un laptop inutil, deci trebuie sa-i sporiti performantele.

Cauze posibile:

– Laptopul este virusat. Virusii reprezinta o cauza reala pentru care foarte multe laptopuri se misca lent. Pentru devirusari si probleme software accesati http://www.onlaptop.ro/reparatii/acer-service/

– HDD. Daca hard diskul este plin, laptopul se misca incet. In aceasta situatie trebuie sa va curatati hdd-ul, sa scapati de fisierele care sunt in plus si eventual sa le salvati pe alte dispozitive. In unele cazuri poate fi nevoie sa inlocuiti hdd-ul cu unul de capacitate mai mare. Daca nu puteti face acest lucru singur apelati la un service laptop acer.

– Alte probleme harware. Daca placa de baza sau alte componente sunt defecte, trebuie sa le reparati sau sa le inlocuiti pentru ca laptopul sa functioneze din nou bine. Pe un desktop aceste reparatii ar putea fi mai usoare, dar in cazul unui laptop pot fi mai dificil de realizat.

2. Probleme de baterie.
– In acest caz descarcati complet bateria si apoi reincarcati-o. Pentru acest lucru trebuie sa folositi laptopul pe baterie pana cand se opreste singur. Cand se intampla acest lucru, conectati-l la priza si nu-l mai folositi pana cand nu este incarcat complet. Cel mai bine e sa-l lasati asa peste noapte.

– Probleme cu cablul de alimentare sau cu incarcatorul. Verificati mufa de alimentare, cablul de la alimentator la priza si evenual incercati sa testati cu un alimentator nou.

– Daca aveti in continuare probleme cu bateria, cel mai probabil aceasta trebuie schimbata. Puteti sa o comandati din magazine sau puteti sa mergeti in service laptop acer ( www.onlaptop.ro )unde veti putea cumpara o baterie originala cu garantie. Avantajul este ca in acest caz montajul este inclus si veti fi sigur ca bateria este buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *