Cum sa stergi un display de laptop – Cunostinte de baza

posted in: Calculatoare | 0

La fel ca orice alt dispozitiv, si laptopurile au nevoie de ingrijire. Forma laptopurilor le fac usor de transportant oriunde si oricand. Pot fi incarcate usor atunci cand bateria este moarta. In general cei care lucreaza in IT au nevoie de laptopuri sa stea deschise zi de zi pentru a putea salva munca la care lucreaza. Pentru a putea fi sigur ca laptopurile functioneaza cum trebuie si pentru a fi bine ingrijite, detinatorul trebuie sa stie cum sa curate ecranul.

Sunt cateva lucruri de tinut minte atunci cand te hotarasti sa cureti ecranul laptopului. Este foarte important ca atunci cand cureti ecranul sa o faci cu grija pentru a nu zgaria sau deteriora laptopul, altfel risti ca laptopul sa numai functioneze. Este important sa folosesti produse speciale pentru curatirea displayului. Curatarea ecranului este foarte importanta daca doresti o functionare cat mai buna si mai lunga a laptopului. Servetelul folosit pentru stergere trebuie neaparat sa fie 100% bumbac. Hainele facute din bumbac sunt de preferat pentru aceasta operatiune. Nu trebuie folosite prosoape de baie sau servetele pentru fata deoarece contin fibre care pot lasa urme pe ecran. Cum sa cureti un ecran de laptop e o intrebare pusa deseori si trebuit stiute aceste lucruri de mai sus. Sunt destul de multe produse in magazine, speciale pentru curatirea ecranului. Cel mai bine este sa cauti produsele care contin izopropil pentru ca au un continut mare de alcool pur, in jur de 91%, si care mai contin apa care nu este ionizata. Acest lichid se evapora inainte de a deteriora ecranul. Un display de laptop poate fi un monitor LCD si nu unul din sticla – este de stiut din ce este fabricat ecranul.

Tinand cont de aceste lucruri numai ramane de facut decat sa curatati ecranul in siguranta. Un alt lucru care conteaza foarte mult este acela de a face aceasta operatiune cu laptopul stins. Stergerea poate pune in pericol laptopul si risti sa il distrugi. Dupa ce ecranul este curatat, ecranul trebuie lasat putin timp pana ce lichidul este complet uscat.

Persoanele car nu cred ca sunt in stare sa faca acest lucru sunt rugate sa verifice manualul pentru curatirea ecranului. Acesta nu este un experiment si trebuie sa fii foarte atent atunci cand cureti un display de laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *