Fossil si-a lansat in premiera gama de smartwatch-uri, in parteneriat cu Armani

posted in: Gadgeturi | 0

IFA 2017 Berlin a fost evenimentul de gratie pentru Fossil. Brandul si-a prezentat noile „jucarii” care au furat mintea cumparatorilor si cunoscatorilor brandului.

Este vorba despre modelele de ceasuri Fossil bazate pe sistemul Android Wear 2.0.

Proiectate in parteneriat cu Armani, ceasurile Fossil inteligente sunt o premiera pentru brandul american. Ceasurile imita perfect modelul celor analogice, insa nu lasa nici de aceasta data eleganta si finetea in urma.

Discutam despre 2 smartwatch-uri elegante, fine, inteligente si pline de viata. Sunt primele 2 ceasuri inteligente cu ecran perfect rotund din gama Fossil.

 

Specificatii tehnice demne de invidie

Ambele modele vin in dotare cu procesoare Qualcomm Snapdragon Wear 2100, cu 4 GB spatiu de stocare, cu un ecran AMOLED si cu functii precum: WIFI, Bluetooth.

De asemenea, corpurile ceasurilor sunt masive, rezistente la apa in regim IP67, iar bateria asigura o zi intreaga de functionare fara probleme. Totusi, din lista de functiuni lipsesc functii precum NFC sau LTE.

 

Preturi extrem de accesibile pentru gama de smartwatch-uri Fossil

Preturile pentru aceste ceasuri sunt extrem de accesibile. Modelul Q Venture este 255 de dolari, iar fratele sau Q Explorist costa doar 275 de dolari.

In opinia specialistilor, dar si dupa parerea primilor useri care s-au aventurat si au achizitionat deja modelele, preturile sunt extrem de bine justificate. Fata de celelalte modele din gama de ceasuri inteligente Fossil: Q Founder si Q Wander, acestea doua sunt mult mai performante si mai ales arata mai bine.

Cele doua modele noi au eliminat banda de cauciuc de pe ecran, iar impresia estetica este astfel una mult imbunatatita.

Preturile sunt chiar apropiate cu ceasurile Fossil normale. Dar fiind faptul ca un Fossil normal din gama basic poate fi cumparat cu 100 – 150 dolari, aceste ceasuri inteligente nu sunt absolut deloc percepute ca fiind scumpe.

 

Modern sau clasic?

Voi ce parere aveti? Ati prefera un  ceas inteligent care sa respecte si trendurile elegantei, putand fi purtat in orice context sau ati alege un ceas inteligent modern din gama Apple sau Google?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *