Hainele de blana la final de sezon 2017-2018

Hainele de blana, de la traditionalitate la bun gust in materie de vestimentatie romaneasca.

Fara sa fie nevoie de prea multe introduceri, putem surprinde haina de blana inca din perioadele medievale, acolo unde aceasta era folosita in scop pastoresc.

Desi se considera a fi de provenienta din mediul rural, aceasta a cunoscut rapid popularitate cand vine vorba de intrebuintare in raport cu activitatile umane, iar in prezent este una din cele mai apreciate categorii de produse vestimentare in trend.

Nevoia de a pastra vii traditiile romanesti, istoria de 20 ani a unui producator roman.

In ultimii ani s-a putut observa in Romania retragerea de pe piata a mai multor producatori de haine, incaltaminte si blanuri, din cauza lipsei de fonduri, a ideilor de inovatie, sau din incapacitatea de a mentine o clientela stabila.

Pentru a pastra vie traditia romaneasca, dar si pentru a promova stilul sau intr-o maniera unica si autentica, magazinul A&A Vesa propune o experienta de 20 ani in materie de confectionare a hainelor de blana, modele apreciate atat la noi, cat si peste hotare, fiind obiect de studiu chiar si a unor sesiuni de moda.

Atentia la detalii, deosebeste acest brand de alte firme concurente

Din dorinta de a satisface orice dorinta, de a fi in trend cu ultimiile inovatii vestimentare, dar in egala masura si pentru a reprezenta cu brio orice moda, tehnicienii A&A Vesa confectioneza fiecare piesa intr-un mod autentic, evidentiandu-se in acest caz croieli deosebite, dimensiuni sau insertii care mai de care mai ingenioase care sa starneasca impresii puternice.

Categorii de produse diversificate atat pentru femei cat si pentru barbati: vestimentatie barbati si vestimentatie dama.

Fie ca doriti sa va impuneti prin statut la locul de munca, doriti sa va evidentiati la un eveniment diferit sau oricare actiune de tip social, A&A Vesa va propune modele 100% naturale compuse din materiale atent selectate pentru a veni in ton cu orice alegere.

La categoria feminina se deosebesc cu precadere hainele de blana, vestele, dar si diferite accesorii precum fularele, manusile, etolele si portofelele, care ofera un plus de eleganta si bun gust oricarei persoane care le acceseaza.

In categoria masculina, barbatii pot obtine confortul cuvenit gratie unor haine de blana stil jacheta, dar in egala masura isi pot exprima viziunea catre moda si prin alte modele distincte cu o constructie deosebita.

Fie ca va aflati in tara, sau peste hotare, magazinul A&A Vesa dispune de oferte de livrare desavarsite in orice loc, mai ales in tarile integrate UE.

Follow Vesa Online:

Îmbogățește-ți garderoba cu cele mai reușite haine și accesorii din blană naturală! Călduroase, rezistente și confortabile, hainele și accesoriile din blană vor fi întotdeauna piese vestimentare care adaugă savoare și rafinament oricărei ținute. Fabrica de blănuri A&A Vesa este unul dintre cei mai mari producători de blănuri din România, având magazine în patru orașe mari ale țării (Arad, București, Constanța și Galați), dar și un magazin online, care asigură livrare în toată țara și în Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *