Inoata cu delfinii intr-o vacanta in Republica Dominicana

posted in: Destinatii, Locuri de vizitat | 0

Daca te gandesti la un loc insorit pentru o vacanta exotica in mijlocul iernii, atunci ar trebui sa alegi o tara precum Republica Dominicana.

Un sejur in Republica Dominicana in mijlocul anotimpului rece poate fi o experienta unica si super relaxanta. Milioane de turisti din intreaga lume sunt atrasi de aceasta destinatie in fiecare an, tara pe care Cristofor Columb o denumea “Mica Spanie” are o multime de surprize de oferit tuturor tipurilor de turisti. De aceea ofertele pentru vacante in Republica Dominicana sunt la mare cautare.

Apele turcoaz, plajele acoperite de nisip fin si alb, alaturi de plantele tropicale reusesc sa creeze un decor tropical, ideal pentru un sejur in Republica Dominicana.

Un sejur in Republica Dominicana iti da ocazia sa descoperi un mic paradis cu lagune albastre si cu munti ce isi profileaza crestele in limpezimea cerului.

Cei care opteaza pentru oferte in Republica Dominicana aleg drept destinatie Punta Cana, oras situat pe coasta de Est a Republicii Dominicane, iar aici temperatura medie este de 30 de grade Celsius, pe tot parcursul anului. Astfel puteti opta oricand pentru un sejur in Republica Dominicana, unde aveti si posibilitatea de a inota alaturi de delfini.

Relaxare exotica intr-un sejur in Republica Dominicana

Punta Cana nu este doar o destinatie din Republica Dominicana pe care sa o alegi pentru un sejur, ci si un loc ideal pentru cuplurile indragostite ce sunt in cautarea unui loc ideal pentru luna de miere.

Intr-un sejur in republica Dominicana poti savura peisajul tropical alaturi de un cocktail sau vrei s aprofiti la maxim de vacanta ta exotica alegand diferite excursii optionale si distrandu-te in numeroasele locuri.

De asemenea poti vizita in vaanta ta in Republica Dominicana parcurile nationale  Parque Nacional Del Este, Manati Park, Cascadele din Damajagua si altele sau poti practica sporturi acvatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *