La 105 ani munceste de zor. Cum arata cel mai batran frizer din lume?

posted in: Infrumusetare | 0

Pasiunea nu are varsta. Asta este primul lucru pe care ni-l poate demonstra Anthony, cel mai celebru frizer din New York. Acesta lucreaza, conform redacției Good Morning America inca de pe vremea lui Calvin Coolidge, presedintele Americii intre anii 1923 – 1929. Asa ceva este incredibil, dar nu imposibil.
Anthony este cel mai batran frizer din lume, implinind onorabila varsta de 105 ani. Insa asta nu l-a oprit nicio clipa din a-si exersa aptitudinile si de a-si practica in liniste meseria care a reprezentat intotdeauna a doua dragoste a lui.
Isi face meseria cu aceeasi placere ca in tinerete, iar din respect si din placerea unei tunsori extrem de acurate si de frumoase, clientii nu-i lipsesc niciodata. Toti oamenii revin la salonul sau de fiecare data.


Care este secretul lui Anthony?

Secretul barbatului este unul simplu: pasiunea pentru meseria sa si pofta de viata care inca nu l-a parasit desi a sarit peste pragul de 100 de primaveri. Chiar si de ziua sa, acesta a ales sa-si petreaca ziua in salon, muncind, asa cum s-a obisnuit sa faca timp de peste jumatate de veac.
Asadar, si-a sarbatorit ziua de nastere in frizerie, facand alti oameni sa zambeasca si bucurandu-se de bucuria lor.

Asadar, chiar daca este vorba de zile obisnuite sau de zile deosebite, batranul Anthony este mereu gasit in acelasi loc in care a pus prima data mana pe foarfece si pe pieptan. Clientii sai par sa fie mai fericiti de fiecare data cand ajung la frizeria sa.
Fie ca este vorba de barbati care doresc tunsori clasice sau moderne, fie ca este vorba de femei care aleg o coafură pentru par mediu sau o tunsoare chic, Anthony este aici mereu sa le serveasca clientilor cele mai frumoase tunsori si sa-i umple de zambete.

Asta inseamna sa-ti iubesti meseria cu adevarat si sa iti dedici intreaga viata carierei tale! Respect pentru cel mai batran si cel mai vestit frizer din lume, Anthony!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *