La Banca

posted in: Credite si banci | 0

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand stiu ca trebuie sa ajung la banca cu vre-o problema, ma apuca groaza. Cozi interminabile, sau si daca nu sunt cozi, e asteptarea care te omoara.

Exemplu cazul de astazi, ajung eu la banca si vad cu fericire ca sunt doar 2 persoane in fata mea. Ce bine, nu o sa astept mult, ma gandeam eu optimist. Dar, fiecare are altceva de facut, daca la mine o actualizare de date dureaza 5 minnute, la altii, care isi fac Internet Banking, sau carduri, dureaza de te urasti. Asa a fost si acum, bineinteles. o persoana cu card si una cu internet banking. Total de asteptat, 35 de minute.

Stiu, o sa zici ca nu e mult sa stai 35 de minute, dar cand trebuia sa ajungi la lucru in urma cu o ora si jumatate, e foarte mult. Si mai dai si peste genul de bunici si bunicute, venite sa-si plateasca facturile la Robotelul Facturier, care bineinteles ca desi fac acest lucru de peste un an, de cand a fost postat acolo, tot nu stiu cum se foloseste. Asa ca, singura fatuca de la ghiseu, mai trebuia sa se ridice odata la 3-4 minute si sa arate, inca o data, cum trebuie folosit. Din cati au fost acolo, la facturi, nici unul nu stia unde se baga banii. Toti incercau prima data sa-i bage prin fanta din care iese chitanta.

In concluzie, sper sa nu am de a face prea mult cu bancile, sau cu angajatii lor. Chiar daca ei, pana la urma, isi fac treaba si nu au cum sa o grabeasca mai mult, cand ai de asteptat atata, te simti ca pe vremea lui Ceasca, la coada la paine.

Eh, asta e, noroc ca eu lucrez de acasa si imi permit din cand in cand sa mai pierd vremea pe la cozi. Maine trebuie sa ajung pe la Primarie. Oare acolo cat o sa mai stau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *