Noul magazin Bitcoin Shop

posted in: Comert, Comert online | 0

Bitcoin-Shop.ro este un Exchange de moneda virtuala Bitcoin. Ce inseamna acest lucru?

Moneda Bitcoin este cea mai veche moneda sau mijloc de plata ce nu exista in format fizic, ea avand doar o forma numerica. Valoarea ei pe piata este data de intregul sistem ce se afla in spatele sau, alaturi de increderea a milioane de oameni care o folosesc in prezent ca pe orice alta valuta.

Aparuta in 2009, moneda Bitcoin este in prezent cea mai utilizata si mai raspandita astfel de valuta, fiind folosita pentru a cumpara diverse bunuri si servicii, fie ca sunt achizionate din magazine online sau din locatii fizice.

Transferul se realizeaza prin intermediul internetului, din portofelul cumparatorului catre portofelul electronic al vanzatorului. Simplu, rapid, fara costuri asociate (sau cu unele foarte mici), anonim si foarte sigur.

Acelasi principiu simplu se afla si in spatele Bitcoin-Shop.ro, care permite utilizatorilor sai sa cumpere monede bitcoin sau sa le vanda (in schimbul valutei clasice, reale) direct catre platforma, fara alti intermediari, fara alte persoane implicate. Altfel spus, Bitcoin-Shop nu este o piata, un loc in care cererea de moneda se intalneste cu oferta, unde vanzatorii isi pot gasi potentiali cumparatori pentru monedele lor (inclusiv subunitatile existente). Bitcoin-Shop.ro este asadar un exchange in acceptiunea clasica a acestui cuvant, unde o valuta este schimbata la cerere in alta valuta, la cursul zilei.

Tot acest sistem gandit si pus in practica de acest magazin virtual de moneda Bitcoin vine in sprijinul clientilor, oamenilor care acum se afla la prima tranzactie si care doresc sa aiba cat mai multe informatii, dar si in intampinarea celor care vor sa faca o tranzactie sigura si rapida, fara implicarea unor vanzatori independenti.

Comanda pentru a cumpara bitcoin sau pentru a vinde se plaseaza pe site, dupa ce persoana respectiva s-a inregistrat prin crearea unui cont de utilizator. Cursul de schimb este afisat si actualizat in permanenta, astfel ca fiecare utilizator va stii cu exactitate ce suma trebuie sa achite – in lei sau in bitcoini – pentru a avea loc tranzactia.

Dupa plasarea comenzii, un membru al echipei Bitcoin-Shop.ro va prelua comanda respectiva si va contacta utilizatorul, definitivand tranzactia. Aceasta etapa este necesara atat pentru a spori nivelul de siguranta al tranzactiei, dar si pentru a confirma corectitudinea datelor introduse de catre utilizator la inregistrare si pentru a valida sumele implicate.

Bitcoin-Shop.ro a adus pe piata din Romania un nou mod de a face acest schimb valutar, aducandu-l mai aproape de oameni. Cu pasi simpli si intuitivi, cu un continut integral in limba romana si cu oameni care pot raspunde oricarei intrebari legate de Bitcoin si de modul de tranzactionare, platforma online de exchange elimina acele piedici pe care orice inovatie sau orice lucru necunoscut il aduce in mintea oamenilor.

Mai mult, pe site cei interesati pot descoperi foarte multe informatii despre felul cum functioneaza aceasta moneda electronica, despre felul in care poate fi ea folosita pentru a cumpara sau a vinde diverse bunuri, precum si noutati din sfera de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *