Parfumurile, micile detalii care nu se vad dar care spun multe despre noi

posted in: Pentru femei | 0

In lumea cotidiana, imaginea personala a fiecaruia dintre noi poate spune o multime de lucruri despre noi, despre ingrijirea pe care ne-o acordam si poate chiar oferi detalii importante si despre personalitatea fiecaruia dintre noi. Tinutele vestimentare, accesoriile, bijuteriile si chiar si parfumurile, sunt astazi lucruri care ne ajuta sa ne infrumusetam si sa schimbam in totalitate modul in care ne percep cei din jur. Chiar daca de cele mai multe ori atentia noastra este indreptata asupra tinutelor, nu trebuie sa uitam de faptul ca accesoriile, bijuteriile si parfumurile sunt detalii care adesea fac diferenta. Astazi ne vom opri pentru cateva momente asupra parfumurilor, pe care le utilizam zilnic si care sunt de departe unele dintre cele mai indragite „accesorii” atat de catre femei cat si de catre barbati. Parfumurile sunt acele mici detalii care reusesc sa ne completeze tinutele, sa ne aduca un plus de farmec si de mister, dar care ne fac in acelasi timp si mult mai seducatoare.

Piata parfumurilor este una foarte vasta, asfel ca in prezent avem posibilitatea de a regasi o varietate de fragrante, care mai de care mai incitante, mai sofisticate si mai seducatoare. Parfumurile au o istorie foarte indelungata si desi lumea in care traim astazi este una destul de complexa si evolueaza intr-un ritm foarte rapid, parfumurile au ramas inca o parte importanta din amprenta pesonalitatii noastre. Iata asadar cateva detalii importante pe care nu le stiai despre parfumuri!

Parfumurile exista inca din vremurile antice.

Astazi suntem atat de obisnuiti cu parfumurile si ni se par atat de comune incat rar ne mai gandim la istoria acestoa, care este mult mai indelungata decat ne-am putea imagina. In trecut parfumurile aratau altfel si desigur erau create intr-un mod complet diferit de cele din prezent, insa ele existau si atunci si erau foarte valoroase. In vremurile cu pricina, parfumurile erau accesibile doar oamenilor cu statut social inalt. Astazi, fiecare dintre noi ne permitem sa avem cel putin un parfum, pe care sa il utilizam atunci cand ne dorim sa avem o imagine personala completa.

Parfumurile sunt cele care ne descriu fara ajutorul cuvintelor.

Atunci cand alegem un parfum, este absolut necesar sa ne putem identifica cu aroma acestuia. Aminteste-ti ca nu orice parfum ti se va potrivi, ci doar tu esti cea care poate face o astfel de alegere. Un parfum ales in mod corespunzator este un “accesoriu” care desi nu se va vedea, va putea oferi celor din jur numeroase detalii despre tine, despre personalitatea ta si despre alegerile pe care le faci. Asadar, acorda o mare atentie parfumului pe care il alegi si ofer-i acestia posbilitatea sa ofere celor din jur cateva detalii despre tine.

Un parfum este un accesoriu care te va face mult mai increzatoare.

Poate ca acest aspect pare un lucru de crezut avanmd in vedere ca un parfum este practic doar o simpla fragranta, care se disipeste in timp, insa ce nu luam in calcul este faptul ca atunci cand aratam perfect, in mod automat avem o stare de spirit foarte buna. Parfumurile reusesc sa contribuie semnificativ la aceasta stare, motiv pentru care avem nevoie de o fragranta de parfum care sa ne reprezinte in totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *