Portofele piele de la Vesa

posted in: Fashion, Shopping | 0

Portofelul este un obiect ce are atat un rol practic cat si unul de stil, indiferent de tipul de vestimentatie ales sau sezon.

portofel pieleFie ca vorbim de portofele de dama sau portofele barbati piele, acestea sunt deseori ignorate in ceea ce priveste calitatea, multi optand pentru aspectul practic imediat si mai putin pe calitatea si aspectul piesei respective.

Din fericire tendinta este tot mai mult spre calitate, atat in ceea ce priveste lumea modei cat si in cea a aspectului practic. Portofelele de piele sunt acum la mare cautare, oamenii intelegand ca acesta este de multe ori o carte de vizita. Cui nu i s-a intamplat macar o data in viata sa se simta jenat sa scoata portofelul pentru a plati intr-un magazin mai cu pretentii ori pentru a scoate un act de identitate?

Iata doar un motiv pentru care aceste portofele piele sunt tot mai cautate si la noi si, din fericire, se gasesc acum in tot mai multe variante, atat ca model cat si in materie de coloristica.

Atunci cand alegem un portofel de piele trebuie sa tinem seama de cateva aspecte pentru ca obiectul respectiv sa fie potrivit pentru noi.
In primul rand pielea trebuie sa fie de calitate. Astfel, este bine ca materialele din care este confectionat acesta sa fie mai moale si placuta la atingere. Atunci cand alegem sa achizitionam portofele piele online ne putem da seama din imagini cum este acea piele: daca portofelul pare ca sta mai umflat inseamna ca pielea este moale.

Apoi, marimea conteaza foarte tare. In cazul portofelelor de barbat, chiar daca nu este nici recomandat si nici placut din punct de vedere estetic, foarte multi domni il poarta in buzunarul de la spate al pantalonului. Acesta este un motiv pentru care aceste portofele trebuie sa fie mai mici si cat mai subtiri.

Portofelele din piele pentru dama sunt de regula mai mari, caci ele sunt purtate in geanta. In plus, femeile au mai multe carduri si diverse biletele pe care le pastreaza in acesta, astfel ca sunt preferate cele mai mari.

Compartimentarea este un criteriu la fel de important. Este obligatoriu ca un portofel sa aiba spatiu destinat expres pentru cartea de identitate, pentru permisul auto, dar si pentru cateva carduri de banca.

Culoarea unui portofel a depasit de ceva vreme banalul si acum se regasesc produse in diverse nuante de maro, crem, bej, mustar, albastru, dar si in combinatii de doua sau chiar mai multe culori.

Follow Vesa Online:

Îmbogățește-ți garderoba cu cele mai reușite haine și accesorii din blană naturală! Călduroase, rezistente și confortabile, hainele și accesoriile din blană vor fi întotdeauna piese vestimentare care adaugă savoare și rafinament oricărei ținute. Fabrica de blănuri A&A Vesa este unul dintre cei mai mari producători de blănuri din România, având magazine în patru orașe mari ale țării (Arad, București, Constanța și Galați), dar și un magazin online, care asigură livrare în toată țara și în Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *