Primul pas catre o cariera stralucita

posted in: Dezvoltare personala | 0

Dorinta de dezvoltare pe plan profesional este poate una dintre cele mai puternice dorinte ale oamenilor din ziua de astazi. Fiecare dintre noi isi doreste un loc de munca in domeniul in care a studiat, un loc de munca bine platit si mai ales unul care sa ii aduca satisfactie si ascensiune pe plan social.
Toate acestea sunt din ce in ce mai greu de obtinut si necesita multa pregatire si mai ales determinare. Locul de munca mult visat este la un pas departare, trebuie doar sa stii cum sa il atragi!
O prima provocare este intocmirea unui CV demn de locul de munca pentru care vrei sa aplici. Poate parea o sarcina simpla, insa nu este deloc asa. CV-ul tau este cartea ta de vizita atunci cand te prezinti in fata angajatorului. Toata experienta ta, alaturi de studii si aspecte importante ale vietii tale vor fi trecute pe o singura foaie de hartie, ce la final iti va deschide sau nu noi drumuri.
Nu plictisi cu un CV lung si plin de informatii nesemnificative. Subliniaza clar experienta ta de lucru si calitatile care te fac persoana potrivita pentru a ocupa acel post vacant. Ai grija ca locurile tale de munca sa fie trecute in CV in ordine invers cronologica pentru ca angajatorul sa stie cu ce te-ai ocupat ultima oara. Accentueaza ceea ce poti face pentru postul vizat si mentioneaza calitatile care te recomanda. Nu e nevoie sa intri in prea multe date personale in CV.
Redacteaza-ti cu foarte mare grija CV-ul si adapteaza-l la cerintele fiecarui loc de munca pentru care aplici. Fiecare job este unic, fiecare angajator are pretentiile sale, asa ca ai grija ca si tu de fiecare data sa te pliezi pe aceste aspecte. Investeste timp in CV-ul tau si acesta te va reprezenta cu siguranta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *