Slinguri cu inele si pouchuri – partea 1

posted in: Comert online | 0

De ce slingurile cu inele?

Slingurile cu inele sunt foarte bune pentru cineva care doreste un portbebe usor de folosit. Sunt de asemenea si cele mai potrivite sisteme de folosit atunci cand vrei sa alaptezi deoarece este extrem de usor de schimbat pozitia slingului si a bebelusului din pozitie verticala in pozitia leagan folosita pentru alaptare. Slingurile cu inele sunt folosite in principal pentru pozitiile burtica la burtica, leagan (sau pentru alaptare), purtare pe sold, iar “slingerii” mai experimentati le folosesc inclusiv pentru purtat pe spate, dar numai cu copii mai mari. Slingurile cu inele sunt fabricate dintr-o gama variata de materiale, au diferite modalitati de prindere pe umar iar preturile difera in functie de toate aceste aspect. Se va gasi cu siguranta cate un sling pe gustul fiecaruia.

Slingurile cu inele sunt extrem de ajustabile si in mod normal pot fi purtate de intreaga familie, chiar si de persoane mai corpolente. Avand in vedere ca se poarta doar pe cate un umar, pot sa devina putin incomode dupa o perioada mai lunga de folosire si de multe ori ai tendinta sa iti ti copilul cu mana cand il porti. Asadar nu este un sistem recomandat atunci cand ai nevoie de amandoua mainile (exceptie face purtatul copilului pe spate). Cu toate acestea, este un sistem de purtare extrem de compact, impachetat incape in orice geanta sau chiar si in buzunar (acest lucru depinde si de materialul folosit pentru fabricarea lui). Sunt recomandate in special pentru pozitia de alaptare si pentru perioada cand copilul este putin mai mare si vrea cand sus in brate, cand jos din brate.

De ce pouch?

Pouchul, sau slingul fix, are cateva caracteristici asemanatoare cu slingul cu inele, dar are si trasaturi foarte diferite si extrem de importante. Spre deosebire de slingurile cu inele aceastea nu sunt ajustabile, iar marimea/dimensiunea lor este extrem de importanta pentru un purtat confortabil si in siguranta. Avantajul pouchului se regarseste in faptul ca este cel mai compact si usor de folosit port-bebe din cate exista – foarte usor de bagat in gentuta cu scutece atunci cand iesi la plimbare sau de tinut in masina pentru urgente.

Va urma si partea a doua….

Comments are closed.