Slinguri cu inele si pouchuri – partea 3

posted in: Nou-nascuti | 0

Alegerea unui pouch

Pouchurile sunt pe marimi iar alegera unei marimi poate fi putin mai dificila. Daca va alegeti un pouch dintr-un magazine online fiti foarte atenti cand cititi instructiunile producatorului. Sau in cazul in care vorbiti direct cu producatorul trebuie doar sa ii furnizati cateva marimi (distanta umeri, circumferinta piept) iar acesta va sti ce sa va recomande. Unele pouchuri au si una dintre bordure vatuita, acest aspect este destinat cresterii confortului pentru purtator. Unii gasesc acest aspect placut, altii nu. Majoritatea pouchurilor au cate 2 fete si sunt reversibile.

Producatori de slinguri cu inele si de pouchuri

Daca in urma cu, sa zicem, 10 ani nu prea aveai de unde sa-ti comanzi un sistem de purtare ergonomic din tara, acum nu te poti plange ca nu ai de unde alege. Mai jos sunt enumerati acei producatori ale caror sisteme au fost testate, inclusiv de noi, care stim ca folosesc doar materiale de calitate pentru fabricarea lor si care au cele mai bune evaluari printre grupurilede mamici purtatoare. Stiu ca este o lista care poate parea subiectiva pentru unii si care probabil mai poate fi continuata si crescuta in viitor.

Slinguri cu inele:

  • Mamagolo, merita pusa in capul listei deoarece stiu de unde isi aduce inelele pentru slinguri si stiu ca aceastea sunt conforme cu normele de siguranta europene;
  • Poarta-ma
  • Bumbo http://www.bebealintat.ro/18-sling-cu-inele-

Slinguri fixe, pouch

Poti sa iti faci singur?

Daca te descurci cu o masina de cusut atunci da, poti sa-ti faci singur pouchul sal slingul. Se gasesc pe Youtube destule filme care sa te ajute sa reusesti. Totusi trebuie sa fiti foarte atenti la tipul de inele pe care le veti folosi. Aceastea vor fi supuse la tensiuni foarte mari si trebuie sa fie extreme de rezistente. Inelele pe care le gasiti in magazinele de bricolaj nu sunt destul de reziste si nu va recomandam sa cumparati de acolo.