Ultima actualizare a Windows 10 provoaca incetinirea sistemului, blocari si multe altele

22 aprilie, 2020 | Autor: | Posted in Calculatoare, IT

Unii utilizatori intampina probleme majore

in acest moment, ar fi ciudat daca o actualizare Windows 10 nu ar provoca probleme majore, deci acest lucru nu ar trebui sa vina ca o surpriza. Cea mai recenta actualizare a dus la incetinirea performantei, esecuri de pornire si o serie de alte probleme pentru unii utilizatori.

Lansata pe 12 martie 2020, actualizarea KB4551762 apare dupa ce a fost descoperita o vulnerabilitate de securitate in SMBv3.

Microsoft spune ca cea mai recenta versiune „actualizeaza o problema a protocolului Microsoft Server Message Block 3.1.1 care ofera acces partajat la fisiere si imprimante.”

Windows Latest raporteaza ca, desi KB4551762 este o actualizare importanta care include toate corectiile din versiunile anterioare, este inca o actualizare Microsoft care poate provoca mai multe probleme decat corecteaza.

Conform comentariilor utilizatorilor de pe forumurile Microsoft, Feedback Hub si Reddit, actualizarea a avut ca rezultat blocarea sistemului, inclusiv un ecran negru cu „cercuri invartite”. Au fost, de asemenea, incidente perivind imposibilitatea actualizarii, incetinirea masiva a sistemului, BSOD, probleme audio, aplicatiile care nu pornesc si multe altele. Majoritatea oamenilor au rezolvat problemele prin simpla dezinstalare a corectiei.

In timp ce problemele cele mai grave par sa afecteze doar un numar mai mic de utilizatori, problemele de instalare sunt in schimb mai raspandite.

Microsoft nu este strain de lansarea actualizarilor care cauzeaza probleme. Am vazut patch-uri care nu functioneaza, unele care afecteaza sau alterea altceva si anuleaza corectiile anterioare.

In ciuda problemelor sistemului de operare, Windows 10 si-a atins in sfarsit obiectivul Microsoft de a rula pe un miliard de dispozitive, desi a ratat prognoza initiala cu aproximativ 20 de luni.

Asta in primul rand din cauza Windows 7 care a fost un sistem extrem de apreciat de utilizator si este inca folosit de foarte multi oameni.

Distribuie postarea
Share

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns